söndag 28 december 2014

Tips: Astrid och aporna

I somras så skrev jag här att jag tänkte börja äta mer vegetarisk kost utan att kalla mig själv för vegetarian. Jag är nog är en så kallad flexiterian*. 
Jag försöker äta mer och mer vegetariskt och byta ut och göra om mina "vanliga maträtter" till vegetariska samt att lägga till nya spännande rätter. 
Jag har inte riktigt gillat qournprodukterna utan mitt mål har varit att göra mycket från grunden och själv. Dock har jag vissa saker som jag köper tex anammas sojafärs.

Men för ett tag sen så började vårat ica få in saker från märket Astrid och aporna och det är helt klart en favorit. De gör saker som för mig har varit svåra att byta ut. Nästan det ända jag äter till frukost är tillexempel hummos rullad i kalkon. Så kalkonen där var ju lite svår, fanns liksom inget bra enkelt alternativ. MEN Astrid och aporna har. De gör en slags Sk*nka som jag äter istället. 
Deras mozzarella och sk*inka i en toast med senap var asgott! 
Så vill verkligen tipsa om deras produkter. 
Jag har nästan inte testa några av deras saker men jag är än så länge nöjd.

Deras förpackningar är som ett plus i kanten otroligt söta! 


Vad jag har kunnat läsa mig till så verkar de inte ha massa konstigheter i men jag är absolut ingen expert men jag tror det är bra grejer. 

* Flexiterian är när man äter en del vegetarisk kost och en del med kött. Varför man väljer att göra så finns det olika anledningar till. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du varit här så blir jag glad!